05-01-06

Inbrekers nemen ook kat van buren mee

"Inbrekers die woensdagnamiddag een bezoek brachten aan een appartementsgebouw langs de Hendrik Serruyslaan in Oostende, hebben naast verfmateriaal uit de verfwinkel op het gelijkvloers ook de dvd-speler en de kat van de bovenburen ontvreemd. De politie is een onderzoek gestart.

De inbraak werd woensdagnamiddag omstreeks 15.30 uur vastgesteld. De inbrekers raakten zonder schade het gebouw binnen. In de kelderverdieping sloegen ze een ruit stuk en raakten zo de verfwinkel op het gelijkvloers binnen. Daar stalen ze 50 verfpotten, een hogedrukreiniger, een elektrisch verfpistool en een herenfiets. Op de eerste verdieping gingen ze aan de haal met de dvd-speler en de kat.

Het lab van de federale politie kwam ter plaatse om sporen te zoeken. De daders zijn nog voortvluchtig. "

 
Dit uit Het Laatste Nieuws, wie steelt er nu een kat!?? Amai, diegene die een van mijn twee katten steelt, zal het zich toch berouwen hoor, die beestjes laten zich niet zomaar doen, eentje heeft een enorme vernielzucht, tot het doorbijten van elektriciteitskabels toe en de andere heeft haar blaas niet altijd even goed onder controle, of soms te goed, in elk geval, als er iets niet naar haar zin is, lukt het haar niet om haar water op te houden...

09:29 Gepost door Just me | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.