22-02-06

Een stem uit de duisternis...

... hier ben ik dan, terug van effe weggeweest... eigenlijk was ik een blogger op het werk (mijn pc thuis heeft de snelheid van een ongebruikte hometrainer... ), maar ik zit inmiddels al anderhalve week "ziek" thuis, ziek is niet het juiste woord, takkoord, op een verkoudheid na dan... maar wie is er deze dagen niet verkouden?! Maar ik zit thuis omwille van mijn bekkeninstabiliteit, ik geraak simpelweg niet meer op het werk, ik heb een overgrootoom gehad, die op zijn 98e fitter was dan ik op mijn 25e nu... en ik schaam me echt tegenover mijn nonkel Jerôme, en mijn respect voor de man is alleen nog maar gegroeid...

 

Tijd genoeg om te bloggen zou je denken, ware het niet dat ik meestal zodanig uitgeblust ben dat ik niet verder kom dan met een boek in de zetel te hangen. Plus ik heb twee katten die me graag een handje helpen bij het pc-gebruik en ik heb twee zoontjes die niets liever doen dan "knopje duwen" en ik moet zeggen dat mijn PC zichzelf soms wel eens durft uitschakelen zonder reden, nu is hij gelukkig wel zo vriendelijk om dan vanzelf ook terug op te starten, maar daar doet 'ie dan exact 29minuten en 32 seconden over, dus ben ik niet gefrustreerd :)

 

Maar vandaag kon ik het toch niet laten, mijn twee jongens waren allebei best moe, allee het is te zeggen dat de oudste supermoe van school gekomen is, en mij en zijn broertje een geweldig lang middagdutje (van drie uur) gegund heeft, dus ben ik op dit moment best uitgerust, uiterst goed gezind en ben ik dan toch maar achter de pc gekropen :) (Mijn jongste zoontje is een slaper, net als zijn moeder, en hij heeft een ochtendhumeur, eveneens net als ik :))

 

21:51 Gepost door Just me | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.