18-11-06

De nieuwe buggy...

Ik had er zo lang naar uitgekeken, we hadden een nieuwe buggy besteld, zo een driewieler voor twee kinderen. Tot op heden hebben we altijd eentje van MacClaren gehad voor twee kindjes, maar door enorm intensief gebruik was die wel aan vervanging toe. Uiteindelijk kwam de dag dat de buggy geleverd werd, ikke in volle euforie... na het in elkaar steken van het geweldige vervoermiddel ontdekten we tot onze teleurstelling dat het voorste wiel geen zwenkwiel was zoals verwacht. Teleurstelling nummer 1...

 

Soit, ik vermoedde dat het gewoon effe wennen was, dus besloten we om toch maar de buggy te houden...

 

Teleurstelling nummer 2:

de testrit kon beginnen, maaaaaaaaaar de buggy is net iets te breed om door de voordeur te kunnen. Nu moet ik zeggen dat ik het vooral hilarisch vond, dus dat de teleurstelling niet zo zwaar doorwoog

 

anyway, we hebben toch besloten om de buggy te houden en jah, we trekken een beetje onze plan dermee, toch wel spijtig dat we de kindjes buiten eruit moeten laten en dan de buggy binnen zetten, het voordeel is wel dat we nu elke keer de buggy toevouwen, waardoor deze de gang niet volledig blokkeert!

 

En het feit dat we kracht moeten zetten om een bochtje te nemen, beschouwen we als een gratis work out, dat bespaart wat tijd en wat geld in de fitness :-)

12:03 Gepost door Just me in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Weet je ... indertijd bestond dat nog niet, zo een zwenkwiel.

Wel als ik daar nu meer rijdt, dan lijkt het wel of er een dronkeman achter het stuur zit. Dat ding wil niet gewoon rechtdoor.

Al heb ik geen ervaring met buggy's voor twee kindjes.

Gepost door: ms | 18-11-06

De commentaren zijn gesloten.