13-07-07

Nostalgie ten top

Ik heb net een paar dagen thuisgezeten met onze kids, behalve spelen, knutselen, mogen ze van mij ook wat televisie kijken, super vinden ze dat! (en ik ook, een beetje rust in huis, toch eventjes dan... ) Ze kijken het liefst van alles naar Zappelin op Nederland 3, waarschijnlijk om dat het logo superschattig is. Nu hebben ze daar blijkbaar besloten dat het heruitzenden van de gouden oude televisiereeksen voor kinderen misschien wel een mooie optie is. Dank daarvoor aan onze Noorderburen, want niet alleen onze kinderen zitten voor de TV gekluisterd bij "De film van Ome Willem" en de "Fabeltjeskrant", ik zit bij hen, mijn kindertijd opnieuw te beleven, en mooi is dat.

 

Dan ga ik met de jongens in de zetel zitten en zingen we uit volle borst "deze vuist op deze vuist, deze vuist op deze vuist, deze vuist op deze vuist en zo klim ik naar boven", en "Hallo meneer de Uil, waar brengt u ons naartoe? Naar Fabeltjesland. Naar Fabeltjesland?" Alle teksten die ik meende vergeten te zijn komen probleemloos terug en ik ben bijna nog enthousiaster dan onze kinderen.

16:06 Gepost door Just me in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

=^..^= de fabeltjeskrant!!!! hééééééééééééérlijk, ik ken de tekst helemaal uit mijn hoofd met intonaties en al ;-)))))))

Gepost door: Talleke | 10-08-07

De commentaren zijn gesloten.